Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بازیگر پیشکسوت عرصه تلویزیون، سینما و تئاتر کشورمان با اشاره به پرداخت مناسبی که در سریال پلیسی " نوار زرد" صورت گرفته، از جذابیت نمایشنامه‌های 60 سال قبل خود سخن گفت. داریوش اسدزاده بازیگر پیشکسوت عرصه تلویزیون ، سینما و تئاتر در گفت‌وگوبا خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان گفت: در مجموعه تلویزیونی "نوار زرد" نقش کوتاهی را بازی می‌کنم و حضور در این اثر را هم برای اینکه سرگرم بشود، پذیرفته‌ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: عوامل و بازیگران سریال "نوار زرد" از افراد کارآشنا به حوزه فیلم سازی هستند و من آن‌ها را در این زمینه قبول داشتم و با وجود کوتاه بودن نقشم، برای اینکه روحیه‌ام تغییر کند و از فضای بیماری فاصله بگیرم، حضور در این اثر را قبول کردم.

بازیگر سریال خاطره انگیز " و خدا عشق را آفرید" در ادامه صحبت‌های خود اظهار کرد: با وجود اینکه مدتی است از بیمارستان مرخص شده‌ام اما هنوز آنگونه که انتظار داشتم، بهبود پیدا نکرده‌ام و به همین دلیل نیز در بسیاری از محافلی که دعوت شده بودم، نتوانستم حضور پیدا کنم.
وی تصریح کرد: بخشی از ایفای نقشم در سریال "نوار زرد" به پایان رسیده اما فکر می‌کنم برای ضبط صحنه‌ای دیگر، یک روز به سر صحنه این مجموعه بروم.
بازیگر فیلم سینمایی " یتیم خانه ایران" یادآور شد: "نوار زرد" سریال پلیسی است که عوامل تلاش خود را به کار گرفته‌اند تا هر چه بهتر به موضوع آن پرداخته شود و امیدوارم که در نهایت اثر قابل توجهی حاصل شود، چون این روزها در میان آثار تلویزیونی ، به هیچ عنوان کارهای پلیسی نداریم.
وی توضیح داد: تولید سریال‌ها و فیلم‌های پلیسی دشوار است، اما با توجه به فیلمنامه سریال "نوار زرد" فکر می‌کنم تلاش‌های زیادی برای دریافت نتیجه خوب از این مجموعه صورت گرفته و اثری قابل توجه حاصل شود.
بازیگر سریال " همه بچه ها من" همچنین گفت: کارهای پلیسی در کشورهای خارجی بیشتر انجام می‌شود؛ اما اینگونه آثار در کشور ما کم‌تر تولید می‌شود. چرا که هم از نظر کارگردانی و هم از نظر فیلمنامه نسبت به تولیدات معمولی، دشوارتر است. ضمن اینکه این ژانر هم علاقمندانی دارد و هم افرادی هستند که چندان با آن موافق نباشند.

وی افزود: آثار پلیسی در تلویزیون و سینما خیلی کم داریم و بنده هم به چنین آثاری خیلی علاقه دارم اما نمی‌توانیم افکار مردم را قضاوت کنیم چرا که همه افراد چنین تولیداتی را نمی‌پسندند.
نویسنده کتاب " سیری در تاریخ تئاتر ایران" خاطرنشان کرد: زمانی که کار تئاتر انجام می‌دادم، نمایشنامه های پلیسی بسیاری می نوشتم که بسیاری از آن‌ها را هم‌اکنون نیز در اختیار دارم و فکر می‌کنم آثار زیبایی است که به 60 سال قبل باز می‌گردد.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۲۳۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱

ایسنا/کرمان رئیس اتاق اصناف کشاورزی شهرستان زرند طی نامه‌ای به معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: کشاورزان این شهرستان در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به دلیل سرمازدگی دچار خسارت زیادی شدند اما به هیچکدام از وعده‌ها درباره پرداخت وام، امهال بدهی و .. عمل نشده است.

علی پوررنجبر خطاب به قاسمی قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی نوشته است: «سرمای بی سابقه طی سه نوبت در فروردین سال ۱۴۰۱ بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی خصوصا پسته وارد کرد که این امر زندگی ۱۷ هزار نفر بهره‌بردار بخش کشاورزی که افرادی آبرومند و اکثرا جزء خیران شهرستان زرند بوده‌اند را تحت تاثیر قرار داده است.

در پی قول‌های داده شده برای پرداخت مبلغ ۵۰ میلیون تومان تسهیلات برای هر هکتار باغ پسته، هیچ تسهیلاتی به کشاورزان پرداخت نشد و امهال هیچ وامی صورت نگرفت.

متاسفانه در فروردین ماه ۱۴۰۲ نیز مجددا سرمازدگی طی دو نوبت ۴۰۰۰ میلیارد تومان  خسارت وارد کرد و گره‌ای از کار کشاورزان باز نشد و در حال حاضر هم بانک‌ها اقدام به برگه نمودن چک‌های کشاورزان و مسدود نمودن حساب آنها را کرده‌اند در حالی که مصوب بود بانک‌ها نسبت به اجرای بند د تبصره ۱۶ قانون بودجه ۱۴۰۲ و بند ض تبصره ۷ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ اقدام نمایند که متاسفانه اقدام نکردند».

به گزارش گروه دریافت خبرگزاری ایسنا، در بخش دیگری از این نامه آمده است: هنگام جابجایی چاه‌های کشاورزی پروانه‌ها را ۲۵ درصد تعدیل می‌کنند و چاه‌موتوری که برای ۲۰ لیتر در ثانیه ۶۰ هکتار زیرکشت داشته با تعدیل، مقدار زیادی از سطح زیرکشت بلاتکلیف می‌ماند و این خسارت غیرقابل جبران است.

در نامه رئیس اتاق اصناف زرند به قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی همچنین درباره مشکل خاموشی برای محصول پسته و احتمال کاهش محصول هشدار داده و پیشنهاد شده تسهیلاتی در اختیار کشاورزان قرار بگیرد تا نسبت به ایجاد پنل‌های خورشیدی به منظور تولید برق اقدام کنند.

عدم پرداخت غرامت صندوق بیمه محصولات کشاورزی، عدم توازن و برابری حق بیمه و حداکثر تعهد صندوق با ارزش محصول، لزوم ورود شرکت‌های دانش بنیان برای مقابله با سرمازدگی و کاهش خسارات احتمالی ناشی از سرمازدگی محصولات کشاورزی و ... از دیگر موارد مطرح شده در نامه رئیس اتاق اصناف کشاورزی زرند به قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سرمربی سابق استقلال: خطیر اصلا استقلالی نیست!
  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • میزبانی شبکه تهران از دختر امپراطور
  • (ویدئو) زهره حمیدی روی تخت بیمارستان؛ برایم دعا کنید
  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • نشان دادن کولبرها، «نون خ ۵» را جذاب کرد/تصمیمی برای ساخت فصل بعد وجود ندارد
  • شایعه‌ای جذاب در مورد یکی از محبوب‌ترین سریال‌های تاریخ
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • نقد فیلم مست عشق / شکستی مفتضحانه برای حسن فتحی